Anunt privind prorogarea termenul initial de depunere de oferte pentru evaluarea bunurilor aflate în patrimoniul RADET BUCUREȘTI

În vederea întocmirii planului de reorganizare al RADET, a transformarii regiei in societate comerciala si a redactarii proiectului de fuziune cu Electrocentrale Bucureşti SA.

Vă aducem la cunoștință că demarăm procedura de evaluare a patrimoniului RADET în toate etapele procedurale necesar a fi parcurse.

În acest context, se proroga termenul initial de depunere, respectiv 09.08.2017, ora 15:00, pentru data de 24.08.2017, ora 15:00. Rugăm evaluatorii interesați și care dispun de resursele necesare preluării în portofoliu a acestui dosar să depuna scrisoarea de intenţie din care să rezulte în clar şi dovedit experienţa şi capacitatea solicitantului pe adresa de email a administratorului judiciar –office@rominsolv.ro.

Informaţiile suplimentare necesare pentru intocmirea ofertei financiare vor fi comunicate exclusiv evaluatorilor care au transmis scrisoarea de intentie până cel mai târziu 16.08.2017, ora 15:00.

Ofertele financiare vor fi depuse în original la sediu administratorului judiciar din Bucureşti, Splaiul Unirii nr. 223, etaj 4, sector 3.

Detalii privind patrimoniul ce urmează a fi evaluat vor fi afişate pe site-ul www.rominsolv.ro și vor fi furnizate către persoanele autorizate care le vor fi solicitat (la adresa office@rominsolv.ro) și care demonstrează că dețin resursele și au experiența necesară finalizării întregii lucrări.

Termenele de executare şi predare vor fi urmatoarele:

Etapa I – întocmirea planului de reorganizare:  în maxim 45 de zile calendaristice – calculate de la data numirii de către comitetul creditorilor RADET (29.08.2017).

Etapa II – transformarea regiei în societate comercială: în maxim 45 de zile calendaristice – calculate de la data solicitării comunicate de către administratorul judiciar, estimată a fi  în maxim 3 luni de la data confirmării planului de reorganizare.

Etapa III – proiectul de fuziune: în maxim 45 de zile calendaristice calculate de la data solicitării comunicate de către administratorul judiciar, estimată a fi in maxim 3 luni de la data transformării regiei în societate comercială.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp