Anunt privind depunerea de oferte pentru evaluarea bunurilor mobile si imobile aflate în patrimoniul RADET BUCUREȘTI

Subscrisa, ROMINSOLV S.P.R.L., în calitate de administrator judiciar al RADET BUCUREȘTI, numit prin Încheierea din data de 05.10.2016 pronunțată de Tribunalul Bucuresti – Secția a VII-a Civilă în dosarul nr. 35232/3/2016 și confirmat prin Hotărârea Adunării Creditorilor din data de 13.01.2017,

În vederea întocmirii planului de reorganizare al RADET,

Vă aducem la cunoștință că demarăm procedura de evaluare a patrimoniului RADET, cu evidențierea valorii fondului de comerț.

În acest context, rugam evaluatorii interesați și care dispun de resursele necesare preluării în portofoliu a acestui dosar să trimită o ofertă financiară până la data de 09.08.2017, ora 15.00.

Ofertele financiare vor fi transmise pe adresa de email a administratorului judiciar -office@rominsolv.ro

Detalii privind patrimoniul ce urmeaza a fi evaluat se află pe site-ul www.rominsolv.ro și vor fi furnizate către persoanele autorizate care le vor fi solicitat (la adresa office@rominsolv.ro) și care demonstrează că dețin resursele și au experiența necesară finalizării întregii lucrări în maxim 45 de zile calendaristice – calculate de la data numirii lor de către comitetul creditorilor RADET (11.08.2017).

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp