Ramnicu Valcea, 10.08.2016

 

COMUNICAT DE PRESĂ

 

Referitor la incendiul declansat in data de 09.08.2016 pe platforma industriala Ramnicu Valcea, SC OLTCHIM SA face urmatoarele precizari:

 

  • Incendiul a afectat un depozit secundar al Oltchim, in care erau depozitate materii prime si materiale cum ar fi: ambalaje de polietilena, lemn, hartie, precum si produse chimice.
  • Focul s-a declansat cu putin inainte de miezul noptii, a fost pus sub control in cel mai scurt timp prin interventia prompta a brigazii de pompieri din cadrul Oltchim SA si a fost stins in aproximativ 3 ore, intervenind in ajutor brigada de pompieri militari ISU Valcea. Nu a fost in pericol nici una dintre instalatiile de productie ale Oltchim.
  • Nu s-au inregistrat raniti sau victime omenesti nici din cadrul personalului Oltchim si nici din cadrul fortelor de interventie.
  • Incendiul a afectat partial cladirea, iar materialele depozitate au fost distruse. O evaluare completa a pagubelor va fi facuta in perioada imediat urmatoare, insa, la o prima estimare, acestea nu sunt semnificative.
  • De asemenea, in cursul acestei zile reprezentii ISU Valcea vor efectua o cercetare  pentru a se stabili cauza producerii incendiului.
  • Mentionam ca productia nu a fost in niciun fel afectata si activitatea continua fara nicio intrerupere, contractele urmand a fi onorate in conditiile reglementate.

Multumim tuturor celor care au ajutat la aceasta operatiune si ii felicitam pentru profesionalismul si seriozitatea de care au dat dovada prin respectarea si punerea in practica a normelor de stingere a incendiilor.

Comunicat de presa 10.08.2016 (1)

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp