Suntem RomInsolv,
practicieni în insolvență

Știm că jucăm un rol important în relațiile economice între partenerii de afaceri pe care ni-l asumăm pe deplin. Activăm cu seriozitate, profesionalism și cu o experiență de 15 ani de practică, lucrând cu oameni și companii, susținându-le cauzele și participând activ la vitalizarea şi însănătoşirea mediului de afaceri din România. Ne ghidăm după principii esențiale atât pentru echipă, cât și pentru cei pe ca îi reprezentăm: soluții personalizate, transparență, inovație și corectitudine.

Soluții personalizate Transparență Timp minim de soluționare Inovăm

Soluții
personalizate

Căutăm întotdeauna soluții individualizate, legale, care să conducă la rezolvări echitabile, atât pentru creditor cât și pentru debitor. Dezbatem fiecare problemă adusă pe masa noastră cu tact, responsabilitate și interes. Indiferent de domeniul de activitate al debitorului sau al creditorului, datoria noastră este să construim un cadru predictibil, de încredere, care să guverneze relaţia creditori-debitor, astfel încât să obținem efectele dorite, în situaţia dată. Aşadar, suntem mereu în avangardă și în permanență deschiși oricărei provocări.

Transparență

Indiferent că eşti debitor sau creditor, te respectăm. Știm că timpul tău este prețios, iar nevoia de informație vitală. Aşa că am investit în transparenţa informaţiei, pentru ca tu să ai acces permanent la documentele importante ale dosarului în care ești implicat. Îți punem la dispoziție un instrument online unic pe piață, care îți oferă acces instant la documentația care te interesează.

Timp minim de
soluționare

Avem grijă ca soluțiile propuse să fie implementate în cel mai scurt timp posibil. Printr-o comunicare clară și argumentată, reușim să diminuăm timpul alocat soluţionării dosarului, precum și numărul contestațiilor sau conflictelor. Procedura de insolvență se desfăşoară rapid, fără eforturi nejustificate din partea debitorilor, creditorilor și a instanțelor de judecată.

Inovăm

Experiența acumulată în ani de practică în domeniul judiciar ne-a inspirat să lansăm o serie de soluții care ne diferenţiază:

Încă din anul 2004, am dezvoltat un instrument unic pe piață, care îţi oferă posibilitatea de a urmări online dosarele tale. Cu username-ul şi parola pe care le primeşti pentru fiecare dosar în parte, ai la un click distanţă rapoartele, sentinţele, încheierile, tabelele și orice alte documete importante din dosar, în format PDF.

Conceptul „zero contestaţii” este gândit şi implementat în fiecare dosar exclusiv în interesul tău. Practic, procedura în care eşti implicat se va derula predictibil, conform unui plan de acţiuni şi în scopul atingerii unor obiective agreate împreună (practician în insolvenţă, debitor, creditori). Evităm în acest mod costurile suplimentare nejustificate şi generăm acel climat de încredere şi respect care să permită reluarea relaţiilor de afaceri.

De asemenea, dovada spiritului nostru inovator este cunoscutul site de licitații online fairsolve.com. În viziunea noastră, bunurile vândute prin procedurile judiciare de insolvenţă şi executare silită trebuie să fie accesibile publicului larg, cel puţin la fel ca orice alt bun de pe obişnuita piaţă second hand. Din acest motiv, fairsolve.com oferă potențialului cumpărător un informaţiI valoroase despre bunurile ce urmează a fi vândute şi, în interesul procedurii, accesibilitate şi uşurinţă în participarea la licitaţii.

Suntem de acord cu tine că deciziile importante trebuie luate după consultarea specialiştilor. Acesta este motivul pentru care ţi-am pus la îndemână BLOG-ul RomInsolv. Dacă nu găseşti în conţinutul existent pe blog dezbateri şi răspunsuri care să te ajute, ridică problema ta şi o vom analiza public. Soluţiile specifice şi argumentele pentru implementarea acestora vor călăuzi şi influenţa deciziile altor persoane aflate în situaţia ta.

Asadar, suntem acei practicieni în isolvenţă mereu pregătiţi să găsească soluţia potrivită, care văd oportunități acolo unde alții văd probleme. Ne place să lucrăm “ca la carte”, dar excelăm prin modul nostru diferit de a ne face meseria: personalizat, transparent, prompt și inovator.