Etapa falimentului

Se poate întâmpla ca, în ciuda tuturor eforturilor şi susţinerilor, să intri în faliment. Fără să te încurajăm, îţi spunem că nu este un capăt de lume şi nu eşti singurul în situaţia asta. Primele companii deţinute de Henry Ford, Abraham Lincoln sau Walt Disney au dat faliment înainte ca aceştia să dezvolte brandurile care i-au făcut celebri. Important este să înveţi din greşeli şi să continui să crezi în ideea ta.

Echipa noastră de practicieni în insolvenţă ştie că falimentul reprezintă eşecul în organizarea echipei, o posibilă greşeală de calcul, o lacună de informaţii sau o problemă de comunicare. De aceea, în linie cu crezul UNPIR (sigla organizaţiei noastre profesionale este pasărea Pheonix) vrem ca mediul de afaceri, societatea civilă, comunitatea locală, să nu fie afectaţi de falimentul afacerii tale. Vrem ca patrimoniul gestionat de tine să acopere cât mai mult din datoriile companiei, vrem ca activele productive să reintre rapid în circuitul economic, pentru a produce plusvaloare şi a crea locuri de muncă. Vrem ca tu, în faţa clienţilor şi furnizorilor tăi, să îţi păstrezi reputaţia de om de afaceri respectabil şi de încredere.

Aşadar, vom îndeplini îndatoririle prevăzute de lege cu celeritate, transparenţă şi echilibru, cu scopul de a reduce la maximum costurile tale şi ale creditorilor, costuri generate de durata procedurii şi de posibile conflicte juridice din jurul patrimoniului. Îţi vom arăta unde ai greşit şi ce trebuie să faci pentru a reporni o afacere care să dureze. Contactează-ne.

Programează o întâlnire
Ghid de diagnoză