Consultanță

Afacerea ta tinde să încetinească, veniturile scad şi costurile fixe te copleşesc, ai creanţe neîncasate şi eşti dator la furnizori? Producţia sau marfa au rămas nevândute, întârzii plata salariilor şi cei mai buni angajaţi se pregătesc să plece? Este timpul să acţionezi!

Arată-ne, explică-ne, răspunde-ne la întrebări, iar noi îţi vom contura condiţiile în care afacerea ta poate fi redresată în afara procedurii judiciare.

Echipa noastră este pregătită să înţeleagă conjunctura prin care trece compania ta şi să identifice pentru tine şi echipa de management posibile moduri de acţiune, dar şi riscurile şi eforturile pe care trebuie să ţi le asumi pentru fiecare în parte. Îţi evidenţiem obiectivele şi îţi construim scenarii de atingere a acestor obiective, având la îndemână elementele concrete care reies din informaţiile pe care ni le oferi. Îţi vom arăta cum să o faci astfel încât să eviţi intrarea în insolvenţă. Dacă este posibil.

Altfel, te vom sfătui să soliciţi urgent deschiderea procedurii. Este necesar şi obligatoriu, în 30 de zile de la apariţia stării de insolvenţă, conform dispoziţiilor art. 66 din Legea nr. 85/2014. În această situaţie, consultanţa echipei noastre te va ajuta să salvezi cât mai mult din afacere, din patrimoniu, din încrederea şi respectul clienţilor şi furnizorilor, actuali posibili creditori.

Înaintea luării unei decizii importante, ai nevoie de opinia unei persoane care cunoaşte în profunzime cauzele şi soluţiile la problema cu care te confrunţi. Contactează-ne.

Programează o întâlnire
Ghid de diagnoză